Culinair festijn in Antwerpen

Culinair festijn in Antwerpen

Antwerpen is een stad van levensgenieters. In de cafés worden de beste bieren geschonken en in de vele restaurants kunnen foodies genieten van de heerlijkste traditionele en multiculturele gerechten. Verwacht je aan originele smaken, innovatieve concepten en vooral: topkwaliteit. Keuze genoeg om je smaakpapillen te verwennen: van bruine kroegen tot meesterlijke cocktailbars, van hippe lunchplekken tot gastronomische sterrenrestaurants. Of kom eens langs op een van de culinaire events.

 

15 jaar Antwerpen Proeft

18 tot 21 mei 2023
​Waagnatie

Liefhebbers van lekker eten en drinken mogen Antwerpen Proeft niet missen. Sterrenchefs, gesmaakte restaurants, bekende koppen en de betere foodtrucks bieden op Antwerpen Proeft signatuurgerechtjes aan. Gratis kookdemonstraties en culinaire workshops zorgen voor nog meer beleving. Dit jaar viert Antwerp Proeft haar vijftiende verjaardag.


Bierpassie weekend

30 juni, 1 en 2 juli 2023
​Groenplaats

Bierfestival in het historisch centrum van de stad, met een selectie van meer dan 200 Belgische bieren: fruitig, zwaar blond, bruin, rood, abdij en trappist.


Billies Craft Beer Fest

10 en 11 november 2023
​Waagnatie

Elke winter organiseert Billies Bier Kafetaria een eigen bierfestival met meer dan 50 internationale brouwerijen.

BILLIE'S CRAFT BEER FEST
All-in international Craft Beer Festival voted Belgiums best beer festival organised by an Antwerp based dog, called Billie
BILLIE'S CRAFT BEER FEST

 

 

 


Copyright headerbeeld: Pat Verbruggen

Over Visit Antwerpen

Antwerpen, stad aan de stroom, wereldhaven, internationaal diamantcentrum, thuishaven van Rubens en gegeerd modemekka. Haar vele facetten maken van Antwerpen een stad zoals die hoort te zijn: een bruisende, gastvrije metropool op mensenmaat, gezellig en hartverwarmend, doorweven met verkwikkend groen en rustgevende hoekjes. Een geweldig shoppingparadijs met winkels van gerenommeerde Antwerpse ontwerpers en superieur vakmanschap. Een cultuurstad gezegend met oogstrelende architectuur, bezielde kunstwerken en imposante monumenten. In de cafés worden de beste bieren geschonken en in de vele restaurants kunnen foodies genieten van de heerlijkste traditionele en multiculturele gerechten. Antwerpen anders en leuker, kom zelf ontdekken waarom!