Antwerpse restaurants vallen in de prijzen in nieuwe editie Gault&Millau

Antwerpse restaurants vallen in de prijzen in nieuwe editie Gault&Millau

Op 7 november werd de nieuwe Gault&Millau Belux van 2023 voorgesteld. Verschillende Antwerpse restaurants vielen in de prijzen.  Zo werd chef Nick Bril van restaurant The Jane verkozen tot ‘chef van het jaar’. Zowel The Jane, Zilte als Fine Fleur zagen hun totaalscore stijgen. Nicolas Misera opende nog maar in augustus restaurant Misera op Nieuw Zuid en werd een van de hoogste nieuwkomers van het jaar. TAZU, verborgen in de Vlaeykensgang en ingericht door Axel Vervoordt werd verkozen tot ‘cocktailbar van het jaar’. Restaurant The Finch van chef Aiko Linssen mocht een POP-award in ontvangst nemen voor beste Vlaamse casual dining adresje.  

Meer weten: https://www.gaultmillau.be/nl/nieuws/gaultmillau-geeft-20e-gids-uit-en-bekroont-chef-van-het-jaar-2023-en-andere-laureaten

 

 

Copyright headerbeeld Nick Bril: Pieter D'Hoop

 

 

Over Visit Antwerpen

Antwerpen, stad aan de stroom, wereldhaven, internationaal diamantcentrum, thuishaven van Rubens en gegeerd modemekka. Haar vele facetten maken van Antwerpen een stad zoals die hoort te zijn: een bruisende, gastvrije metropool op mensenmaat, gezellig en hartverwarmend, doorweven met verkwikkend groen en rustgevende hoekjes. Een geweldig shoppingparadijs met winkels van gerenommeerde Antwerpse ontwerpers en superieur vakmanschap. Een cultuurstad gezegend met oogstrelende architectuur, bezielde kunstwerken en imposante monumenten. In de cafés worden de beste bieren geschonken en in de vele restaurants kunnen foodies genieten van de heerlijkste traditionele en multiculturele gerechten. Antwerpen anders en leuker, kom zelf ontdekken waarom!