Antwerpen in 2022

Antwerpen in 2022

We wensen je eerst en vooral een gezond en rijkelijk gevuld 2022! Antwerpen heeft dit jaar alvast heel wat op de planning staan.

Noteer zeker 24 september in je agenda, dan opent het Koninklijk Museum Voor Schone Kunsten Antwerpen weer de deuren, dé opening van het jaar. Na een restauratie van 11 jaar is dit prachtige kunstmuseum helemaal klaar om weer bij de Europese top aan te sluiten.

Daarnaast landt Europa’s grootste ruimtevaartexpo in Antwerp Expo, meren ‘s werelds grootste zeilschepen aan voor de Tall Ship Races, zullen de Antwerpse musea je verrassen met een aantal bijzondere expo’s en openen 2 luxe hotels de deuren.

Dit alles en nog veel meer ontdek je ons digitaal magazine:

Dit magazine is enkel ter inspiratie voor journalisten en bloggers en het is niet de bedoeling om dit online te publiceren of delen met jouw lezers.

Wil je meer weten? Vind je niet wat je zoekt? Wil je graag naar Antwerpen komen om het zelf te ontdekken? Contacteer ons!

Nieuwsbrief
Over Visit Antwerpen

Antwerpen, stad aan de stroom, wereldhaven, internationaal diamantcentrum, thuishaven van Rubens en gegeerd modemekka. Haar vele facetten maken van Antwerpen een stad zoals die hoort te zijn: een bruisende, gastvrije metropool op mensenmaat, gezellig en hartverwarmend, doorweven met verkwikkend groen en rustgevende hoekjes. Een geweldig shoppingparadijs met winkels van gerenommeerde Antwerpse ontwerpers en superieur vakmanschap. Een cultuurstad gezegend met oogstrelende architectuur, bezielde kunstwerken en imposante monumenten. In de cafés worden de beste bieren geschonken en in de vele restaurants kunnen foodies genieten van de heerlijkste traditionele en multiculturele gerechten. Antwerpen anders en leuker, kom zelf ontdekken waarom!